Lokalt

– Vi ønsker å få frem flere talenter på Haugalandet

Foto: Manuelfilm

Daglig leder ved Mansour Events, Hisham Mansour fra Haugesund mener det er viktig å få frem talenter på Haugalandet. Han vil gi folk en god opplevelse.

– Det er viktig at Mansur Events skaper den gode opplevelsen hos folk på Haugalandet. Vi mener at alle som ønsker å vise sin talent bør komme frem. Derfor mener vi at dette er en fin mulighet for dem, sier Mansour til Sveiobladet.net.

Selskapet Mansour Events ble etablert i 2013 og har som intensjon å skape et sosialt sammenkomst med talenter og arrangører, der målet er å kunne legge til rette for arrangementer med ulike elementer. Det kan være fra Pole dance til sang og musikk.

Daglig leder i Mansour events, Hisham Mansour. Foto: Manuelfilm

Selskapet har ikke vært aktiv før nå på grunn av forarbeidet.

– Vi krever ingenting fra kunden utenom at de selv må møte opp, og vi ser at det har vært en stor etterspørsel av at vi skal hjelpe folk med ulike arrangementer. Det betyr at det er et stort behov for folk. Deriblant ønsker vi å løfte frem talenter og skape en helaften på en fredag.

Mansour ønsker at talenter fra både Sveio, Haugesund og ellers på Haugalandet skal komme frem med det de liker å bedrive hverdagen sin med. Fredag 24.mars var selskapet i samarbeid med SamSon i forbindelse med «Ladies Night», hvor artisten Andreas Carlos Furdal deltok med sin musikk:

– Når vi så at Carlos fikk med publikkummet den kvelden så er dette et soleklart bevis på at han har fått suksess på det han driver med.

Han understreker at arrangementet «Ladies Night» er et konsept som har vært etterlengtet. Vi har mål å kunne nå ut til hele Haugalandet, uansett om du bor i Tysvær, Haugesund, Fitjar eller andre steder i distriktet.

 

POPULÆRT: Arrangementet «Ladies Night» trakk mange til Samson den kvelden. Foto: Mansour Events

 

Logoen til Mansour Events

 

Mest Lese

To Top