Sport

Cecilie har all grunn til å smile

Etter dagens kamp mellom Avaldsnes mot Medkila kunne jubelen endelig slippe løs da stillingen ble 5-0 til Avaldsnes.

AVALDSNES/SVEIO: Fotballspilleren fra Sveio, Cecilie Pedersen ble innbytter under kampen mellom Avaldsnes mot Medkila.

Etter 13 minutter sparket Emily Gjelnik ballen inn i mål for Avaldsnes, men Anna Langås Jøsendal lot seg ikke skremme av motsanderne da hun skårte det andre målet. Senere tabber Medkila skikkelig ut da det ble selvmål. Dermed ledet Avaldsnes med 3-0.

Sølvmedalje til Avaldsnes. Foto: Daniel DeNiazi / Sveiobladet

85 minutter senere sparker Francielle ballen langt inn i mål, men to minutter senere gruseknuste Elise Thorsnes motstanderne med 5-0.

Etter kampen ble det sølvmedaljeseremoni hvor fotballspillerne fikk sølvmedaljer etter dagens kamp. Pedersen var en av de som kunne smile bredt under utdelingen av sølvmedaljene.