Pressemelding

Lanserte nytt overnattingskonsept

Foto: PODTOWN

Det nye mobile overnattingskonseptet ble lansert på torsdag – Og er tilgjengelig fra det nye året.

PRESSEMELDING: En mobil overnattingsløsning for arrangører, reiseliv og bedrifter som ønsker overnatting i direkte tilknytning til sin lokalitet.I samarbeid med verdens største leverandør av overnattings pod`er som har produsert og drevet hotell i over 15 år, har vi nå utviklet et nytt mobilt overnattingkonsept som er designet spesiellt for nordiske forhold.

Fra og med sommeren 2018 kan vi levere ønsket overnattingskapasitet på en rask og effektiv måte, slik at arrangører får løst sine kapasitet- og logistikkutfordringer.

Foto: Podtown

Vi kan tilby gjestene et komfortabelt opphold, samtidig som privatliv og trygghet ivaretas.Idrettstevner og Festivaler med behov for overnatting, kan da få levert en betjent overnattingsby av ønsket kapasitet til sitt område.

Vi ønsker å løse et samfunnsproblem rundt om i landet, og samtidig bidra til å heve kvaliteten og tryggheten på arrangementene, slik at gjestene ønsker seg tilbake.Som et alternativ for kalde telt og fulle gymsaler, kan du la telt og madrasser bli liggende hjemme og istede sjekke inn i podtown til en varm og komfortabel seng….. midt i begivenhetenes sentrum.

 

Mest Lese

123
Lokalt

Flere utforkjøringer i Sveio

116
Nyheiter

Advarer mot misbruk av nødraketter

114
Lokalt

Ber folk om å bruke sikkerhetsbriller

101
POLITIET

Vogntog skled av veien i Buavåg

82
Lokalt

Våknet av tre innbruddstyver

76
Helse

Vaksine har lite moderat effekt

75
Trafikk

Bømlafjordtunnelen åpen for fri ferdsel

To Top